От 1 август 2016 г. сайтът ще бъде затворен. Благодарим Ви, че използвахте услугите на Log.bg!

Поздравителен адрес

5 Декември 2009 / 19:07  |  Автор: IvayloSlavkov  | Категория: Лични , Смях


Снимка: Ивайло СлавковУважаеми гости,

Аз съм особено развълнуван, че сме заедно на тази дата, в тази паметна вечер. Днес поводът е наистина специален – рожден ден! Всяка година на 2-ри Декември празнуват не само Кристиано Роналдо или Франческо Тоти, Бритни Спиърс или Нели Фуртадо! На тези едва ли някой от нас ще може да присъства някога на рождените им дни! (бел.ред.смях) Приятели, събрали сме се тук, за да отбележим 27-мата годишнина на нашия добър, стар, верен, „син” и буен Велизар Славков! (бел.ред.бурни аплодисменти)

Сигурно и вие като мен си задавате въпроса „Кога станаха толкова?” нали? Да, наистина, и аз се питам, Вили, кога станаха цели 27? Особено, когато виждаме този човек сред нас, „по-малките”…Но времето си тече и не ни пита дали го усещаме или не! Ще станат и 37, и 47, и дано да станат 107, за да може винаги да ни радваш с личността си и да ни удостояваш с присъствието си!(Или поне тези, които са до теб до тогава!)

Какво знаем ние, уважаеми гости, за Велизар Славков? Как той участва в нашия живот? Как неговото мнение формира и влияе върху нашите?

Повечето от нас, тук присъстващите, го познават откакто се помнят сигурно! Аз поне съм така! Познавам един човек и приятел, който за миг не се е оплакал, че го молиш за нещо непосилно за него. За Вили няма такива неща! Познавам човек и приятел, който е следвал, следва и ще следва своите идеали, ценности и виждания и напълно самостоятелно определя своето ежедневие! Познавам човек и приятел, който никога не изневери на своята отколешна страст – детско-юношеският футбол на град Червен бряг и цели поколения израснахме покрай него и се учехме от него. Като резултат се родиха редица детски отбори в нашия град. Днес няма да е пресилено да кажем, че точно хора като Велизар Славков са тези, благодарение на които младите не изоставиха спорта, както много умело им беше втълпявано!

Всички вие много добре знаете, уважаеми гости, че аз самият смятам Велизар Славков за един от моите най-първи житейски учители. Човек, от когото съм научил какво означават думичките спортен хъс, лоялност, отдаденост на кауза и не на последна място – любов към всичко Българско и родно! Ние сме като едно цяло днес, скъпи приятели, именно защото сме възпитавани по начина, по който е възпитаван и Велизар! Винаги ще взимаме пример от неговата трезва преценка, от уникалното му умение никога да не прибързва при взимането на важни решения.

Ние можем да се учим, приятели, от отношението му спрямо нежния пол! Не е имало и едно оплакване от нещо, което той да е причинил. Не са малко и сред нас тази вечер дамите, които го познават и знаят, че това е един истински джентълмен! Те знаят, че арогантност, насилственост и грубост са качества, които няма да срещнеш във Велизар!

Затова искам да кажа тази вечер „Честит рожден ден, Вили!”. Бъди винаги с нас и знай, че и ние винаги ще сме с теб! Не забравяй, че младостта може и да отлети, но истинското приятелство остава за цял живот! Вслушвай се винаги в мнението на хората около теб и отсявай зърното от плявата!

Нека слънце огрява винаги пътя ти и усмивката да не слиза от лицето ти, защото, ако някой заслужава да постигне нещо голямо, то това си ти!

Наздраве, уважаеми приятели и гости, за Рожденика!

Наздраве, уважаеми Венци! ;)
КОМЕНТАРИ
Няма добавени коментари!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Заглавие:
Коментар:
Код*: Ако си човек, а не робот, въведи посочения код, за да изпратиш коментара си успешно.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕН
Име: Ивайло
Фамилия: Славков
Пол: Мъж
Град: София
Възраст:
Дата на регистрация: 14 Февруари 2008
J&P Design Studio - Уеб дизайн, графичен дизайн, празничен дизайн и декорация

PageRank Checking Icon

ЗА МОЯ БЛОГ
Автор: Ивайло
Дата на създаване: 14 Февруари 2008 / 16:19
Категория: Спорт, Наука, История, Политика, Новини, Компютри и Интернет, Екология, Глобалното затопляне, Любопитно, Технологии, Бизнес, Здраве, Музика, Лични, Арт, Други, Пътешествие, Хоби и развлечения, Медии, Смях,
Прочетен: 2125502
Коментари: 930
Последна промяна: 1 Ноември 2012 / 22:51
НАЙ-ЧЕТЕНИ В Log.bg
1.    zdrave (15090832)
2.    chrisbrown (7588700)
3.    nmrp (6595307)
4.    Vankata (4210612)
5.    kjelqzkov (3375766)
6.    philosophy (2835309)
7.    misterii (2483680)
8.    fen (2415655)
9.    IvayloSlavkov (2125502)
10.    zabavlqvaise (1905294)